2018-03-23 07:07:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Munkahelyén konfliktushelyzet fogadja

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön jótét lélek, ma is kéretlenül is felajánlja a segítségét valakinek. A jó szándéka nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségét. És amit ma ad, azt a közeljövőben meg is hálálhatják. Jó tett helyébe jót várj!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Kedve lesz valami szépet venni magának. Ma fokozódik a hajlama egy kis flörtre, szabályosan imádják az ellenkező nem tagjai. Különleges kisugárzása lesz. Nem baj, ha több időt fordít a külsejére. Ne takarékoskodjon a szeretettel, a kedves gesztusokkal, sokszorosan vissza fogja kapni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Terveivel nem halad olyan jól, egész nap kissé kedvetlen lesz. Délután lassanként javul a helyzet. Végül is nem kell mindent egyszerre elvégeznie, holnap is lesz nap… Szerencsre közeledik a hétvége, aminek már előre örülhet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha összekeveri az érdekeket és az érzelmeket, keserves csalódás érheti. Nem érdemes most kölcsönt felvennie, és arra is ügyeljen, mennyi pénzt költ a hobbijára… Könnyen elúszhat anyagilag!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Hosszabb beszélgetést folytathat valakivel, akiről úgy gondolta, sosem jutnak megegyezésre. Most, ha engedi, hogy felsorolja az érveit, végre megértheti az álláspontját!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egyik kollégája cserbenhagyja. Pedig amúgy sem volt a topon, ez már csak az utolsó csepp a pohárban… Ha új kapcsolatra vágyik, szinte korlátlanok a lehetőségei.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nem tudja pontosan, mit szeretne, mire vágyik igazán. Nehezen körvonalazható tervek tartják fogva, néha nem látja a közvetlen kapaszkodókat sem… Ne adja át magát a pillanatnyi hangulatának!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Ha szellemi foglalkozást űz, ma különösen hajlamos lehet az önteltségre, önhittségre. Ezzel nem tesz túl jó benyomást, főként akkor nem, ha új munkatárssal találkozik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében jár. Munkahelyén konfliktushelyzet fogadja. Pillantok alatt el kell döntenie, melyik oldalra áll. Ösztönére hallgat, nem gondolja át a helyzetet, de szerencsére helyesen dönt.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az érzéseit most nem szabad elrejtenie mások elől. Az őszinteség ugyanis nem gyengeség, hanem az erő jele. Így jobban fel tudja ismerni az összefüggéseket, egyben látja a nagyot és az egészet. Egy fontos beszélgetés során ösztönösen helyesen érvel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Beváltatlan, régi ígéretei kísértik a mai napon. Munkatársai rossz néven veszik, hogy ön miatt kell többet dolgozniuk. Figyeljen jobban oda, vagy vegyen ki néhány nap szabadságot!


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében jár. Túl hektikus és elsietett eljárása miatt hibát véthet, vagy olyan döntést hozhat, amikről hamar kiderül, hogy helytelen. Fontolja meg jól a dolgokat, mielőtt cselekszik! A legjobb, ha alszik még egyet az egészre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: